ua en ru

ЦВК зареєструвала двох нових нардепів від "Свободи" замість Швайки і Мохника

Центральна виборча комісія України (ЦВК) на своєму засіданні 10 березня зареєструвала двох нових народних депутатів.

Центральна виборча комісія України (ЦВК) на своєму засіданні 10 березня зареєструвала двох нових народних депутатів. Про це повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.

Нагадаємо, Верховна Рада України своїми постановами від 28 лютого 2014 р. достроково припинила повноваження народних депутатів Ігоря Швайки та Андрій Мохника, обраних 28 жовтня 2012 р. в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода", у зв'язку з особистими заявами про складення ними депутатських повноважень.

Таким чином, Центрвиборчком визнав обраними та зареєстрував народних депутатів України, обраних 28 жовтня 2012 р. в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі:

- Фурмана Олексія Юрійовича, 1969 р.н., освіта вища, директор ТОВ ВКФ "Козак +", проживає в Києві, члена політичної партії "Свобода", включеного до виборчого списку "Свободи " під №26;

- Бондарчука Олега Володимировича, 1975 р.н., освіта вища, директор ТОВ "Юридична фірма "Бондарчук і партнери", проживає в Києві, члена партії "Свобода", включеного до виборчого списку під №27.