ua en ru

ЦВК сьогодні зареєстрував ще 30 кандидатів в нардепи на вибори в проблемних округах

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 8 листопада, зареєструвала ще 30 кандидатів в народні депутати на вибори в проблемних округах. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Зокрема, 16 кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 94: С.М. Корівка, В.А. Волошка, Л.М. Герасименко, К.С. Гурковськую, А.В. Дригу, С.В. Ігнатова, П.М. Йосипенка, Е.Т. Левченко, Ю.М. Линник, Ю.В. Назарчук, Л.М. Пацало, М.М. Підгурського, Д.Р. Пушилина, В.М. Романюка, С.А. Сергієнко і І.А. Ткаченко. В ОВО № 132 - 1 кандидата у народні депутати України: Р.С. Радецького. В ОВО № 194 - 4 кандидатів у народні депутати України: Б.Л. Бобровського, М.В. Колісника, А.Ю Окопного та М.М. Поплавського. В ОВО № 197 - 3 кандидатів у народні депутати України: П.І. Костенко, А.Д. Патоку і В.І. Поляха. В ОВО № 223 - 6 кандидатів у народні депутати України: А.І. Глущенко, Грабара М.Ф., Гримчака Ю.М., Ю.А. Лабунського, С.В. Медяника, О.Г. Рибалка.

Крім того, Комісія відмовила в реєстрації восьми кандидатів у народні депутати України М.П. Завтуры, Р.М. Орищенка, О.А. Ясенчука, А.Г. Пузана, А.С. Костренка, Р.М. Маловського, Б.М. Сахно і А.А. Семидідько (самовисування) у зв'язку з невідповідністю поданих ними документів вимогам виборчого закону або відсутністю таких документів.

З тих же причин відмовлено в реєстрації кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 94 А.Р. Середюка, висунутого Всеукраїнською політичною партією "Братство".

Крім того, ЦВК скасувала реєстрацію кандидатів у народні депутати України Кармазіна Ю.А., який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 94 та В.М. Черепани - в ОВО № 194 у порядку самовисування, у зв'язку з поданими ними заявами про відмову від балотування.

Таким чином, станом на 8 листопада комісія зареєструвала в одномандатних виборчих округах на повторних виборах нардепів 15 грудня 2013 р.:

ОВО № 94 - 73 кандидата у народні депутати України,

ОВО № 132 - 8 кандидатів у народні депутати України,

ОВО № 194 - 16 кандидатів у народні депутати України,

ОВО № 197 - 11 кандидатів у народні депутати України,

ОВО № 223 - 61 кандидата у народні депутати України.

Розглянувши відповідні подання кандидатів у народні депутати України Р.Г. Бадаєва, І.І. Артеменкова, О.І. Косоротовой, М.П. Круглова, В.Ю. Драгунова, Д.Р. Радуцького, O.A. Свинаренко, О.М. Бойко В.М. Васькова, Гримчака Ю.М., Д.А. Заволодько, М.М. Ижицького, А.І. Калашникова, Ю.І. Калінчука, С.М. Луговик, П.В Марцинюк, А.Ю Масалітіної, В.Г. Митька, В.Э. Перегуди А.С. Петрины, П.П. Підгорного, І.М. Самійленко В.А. Семаша, А.О. Хмелю та В.М. Ходаковського, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року, та інші документи щодо реєстрації їх довірених осіб, ЦВК зареєструвала 62 довірених осіб зазначених кандидатів у народні депутати України.

Комісія внесла деякі зміни до складу ОВК з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 132, утвореної відповідно до постанови ЦВК від 25 жовтня 2013 р. № 242 "Про утворення окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України одномандатних виборчих округів№ 94, 132, 194, 197, 223".

Після відповідного обговорення ЦВК затвердила рішення чотирьох окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України щодо виконання повноважень членів цих комісій на платній основі.

Також Цвк затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України одномандатних виборчих округів№ 94, 132, 194, 197, 223 для підготовки і проведення повторних виборів народних депутатів України, призначених на 15 грудня 2013 р.