ua en ru

ЦВК скасувала реєстрацію Гримчака, Свинарчука, "двійників" Левченко, Власенко і Романюка

ЦВК скасувала реєстрацію кандидатів у народні депутати України на виборах у проблемних округах 15 грудня 2013 року - екс-нардепа Юрія Гримчака, президента корпорації "Богдан" Олега Свинарчука, "двійників" Юрія Левченко, Сергія Власенко і Віктора Романюка. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Комісія скасувала реєстрацію 55 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 р., у зв'язку з поданими ними заявами про відмову балотуватися. А саме, 45 кандидатів в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 94: О.В. Агеєва, О.М. Балдич, В.П. Бережного, Н.В. Бондаренко, О.В. Бондаренко, С.М. Буренка, Л.П. Бурсової, С.В. Власенка, П.С. Войтовича, В.А. Волошка, Л.І. Воробець, В.В. Ворожбіта, Л.Л. Воронової, С.В. Вяхірєва, Л.С. Гурковської, О.В. Дриги, А.І. Журавського, О.С. Ібрагімової, П.М. Йосипенка, С.В. Кирилюка, В.В. Книшева, З.В. Коберідзе, П.Г. Козирєва, С.О. Корнієнка, В.М. Кучми, І.Г. Лади, Є.Т. Левченка, Ю.М. Линник, В.О. Лінивого, І.В. Мазура, С.В. Мальцева, В.Л. Мигаленко, Ю.І. Михайлівського, А.В. Онатій, А.А. Остролуцького, М.С. Парфьонова, Д.О. Погребака, Ю.В. Рашевського, В.М. Романюка, С.А. Сергієнко, С.О. Сергієнка, О.В. Соцького, А.Т. Степаненка, В.А. Стойка та І.А. Ткаченко. В ОВО № 132 - 2 кандидатів у народні депутати України: Д.О. Соколова та М.В. Соколова. В ОВО № 194 - 1 кандидата у народні депутати України: О.В. Свинарчука. В ОВО № 197 - 2 кандидатів в народні депутати України: В.М. Доманського та П.І. Костенка. В ОВО № 223 - 5 кандидатів у народні депутати України: А.І. Глущенка, М.Ф. Грабара, Ю.М. Гримчака, О.О. Єскіної та О.Б. Пелипишина.

Таким чином, на сьогоднішній день в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року балотуються 152 кандидати у народні депутати України, а саме:

ОВО № 94 - 39 кандидатів у народні депутати України,

ОВО № 132 - 11 кандидатів у народні депутати України,

ОВО № 194 - 16 кандидатів у народні депутати України,

ОВО № 197 - 16 кандидатів у народні депутати України,

ОВО № 223 - 70 кандидатів у народні депутати України.