ua en ru

ЦВК призначив вибори народних депутатів у чотирьох округах

ЦВК призначив вибори народних депутатів у чотирьох округах Фото: ЦВК призначила вибори народних депутатів у чотирьох округах

Також Комісія виділила 1 млн 365 тис. грн з держбюджету на проведення місцевих виборів у 12 регіонах України

Центральна виборча комісія (ЦВК) призначила проміжні вибори народних депутатів України в чотирьох одномандатних виборчих округах. Про це йдеться у повідомленні відділу взаємодії зі ЗМІ секретаріату Комісії.

На черговому засіданні ЦВК було призначено проміжні вибори народних депутатів України в округах №27 (Дніпропетровська область), №85 (Івано-Франківська область), №151 (Полтавська область), №206 (Чернігівська область) на 17 липня 2016 року.


Вибори були призначені у зв'язку з достроковим припиненням повноважень народних депутатів: Філатова, Насалика, Кутового і Атрошенко, обраних у зазначених округах.

Виборчий процес в цих округах почнеться з 18 травня 2016 року, коли відповідна постанова буде опублікована в друкованих ЗМІ.

Також Комісія виділила 1 млн 365 тис. грн з держбюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення позачергових місцевих виборів у 12 регіонах України 26 червня 2016 року. А також 22 тис. грн на виготовлення списків виборців та іменних запрошень для голосування.

Крім того, виділені кошти на суму 139 тис. грн для підготовки і проведення позачергових виборів депутатів Коцюбинської селищної ради Ірпінської міськради Київської області.

Нагадаємо, раніше народний депутат заявив, що протягом тижня Порошенко внесе в парламент кандидатури в ЦВК.