ua en ru

Цигикал повідомив, коли може бути завершено облаштування кордону з Росією

Цигикал повідомив, коли може бути завершено облаштування кордону з Росією Фото: Петро Цигикал (mvs.gov.ua)

У разі наявності необхідних коштів, облаштування кордону з Росією буде завершено у 2018 році

Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал повідомив, коли може бути завершено облаштування кордону з Росією. Про це він сказав в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

Так, за словами очільника відомства, загальний бюджет проекту облаштування кордону з Росією становить близько 1,2 мільярда гривень.

"Ми підрахували, потрібно десь близько 1,2 мільярда гривень. Спробуємо залучити до цих робіт і міжнародних донорів. За ці гроші ми облаштуємо контрольно-слідову смугу та інженерні загородження, необхідні інформаційні покажчики. Працювати будемо через систему ProZorro", - заявив він, додавши, що у разі наявності необхідних коштів, облаштування кордону з Росією буде завершено у 2018 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на облаштування державного кордону, відповідно до проекту держбюджету-2018, у наступному році планують виділити 200 млн гривень.

"За бюджетною програмою "Заходи з інженерно-технічного облаштування кордону" видатки визначені по загальному фонду в сумі 200 000,0 тис. гривень (на рівні загального фонду 2017 року)", - йдеться у проекті держбюджету-2018.