ua en ru

Яценюк і Полторак відвідають американський авіаносець біля берегів Італії

Яценюк і Полторак відвідають американський авіаносець біля берегів Італії Фото: прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр оборони Степан Полторак

Також прем'єр і міністр оборони планують відвідати військову базу "Сігонелла"

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і міністр оборони Степан Полторак 3 грудня 2015 року відвідають атомний авіаносець ВМС США "Гаррі Трумен", який зробить зупинку біля берегів Італії у Середземному морі. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"У четвер, 3 грудня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на запрошення командувача 6-м флотом США і командувача ВМС США в Європі відвідає атомний авіаносець Військово-морських сил США "Гаррі Трумен", який зробить зупинку на військово-морській авіаційній базі збройних сил НАТО "Сігонелла" біля берегів Італії у Середземному морі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, Яценюк і Полторак планують ознайомитися з обладнанням авіаносця, а також поспілкуватися з командиром корабля капітаном Райаном Сколлом і командувачем Авіаносної Ударної групи авіаносця.

Крім того прем'єр і міністр оборони планують відвідати військову базу "Сігонелла", на якій базуються сили ЗС НАТО, США та Італії, і провести зустріч з командиром військової бази капітаном Деннісом Крістофером.

Нагадаємо, віце-президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден у вівторок, 8 грудня, виступить на засіданні Верховної Ради України.