ua en ru

Яценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на Маямі

Яценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на Маямі Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк звернувся із позовною заявою до суду на автора інформації про начебто придбання ним 24-х вілл у Маямі. Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва.

У позовній заяві йдеться, що поширена відповідачем - Олегом Торгалом інформація є недостовірною та такою, що абсолютно не відповідає дійсності.

Яценюк заявляє, що не має і ніколи не мав у власності ані рухомого, ані нерухомого майна за межами держави Україна; не має закордонних рахунків у банках; не має жодного відношення до іноземних компаній, тим більше не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами держави.

"Більше того, Арсеній Яценюк є виключно громадянином України і ніколи не мав громадянства іншої країни та не отримував права на постійне проживання у жодній країні світу", - йдеться в документі.

Повна інформація про належне лідерові "Народного фронту" рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім’ї міститься у декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі.

Крім того, за даними прес-служби НФ, зазначена інформація спростовується й тим, що ані позивач особисто, ані його довірені особи ніколи не відвідували Маямі з метою придбання у власність нерухомого майна.

Яценюк звертається до суду визнати недостовірною інформацію, поширену Олегом Торгалом, та зобов'язати його протягом десяти календарних днів з дня набрання законної сили рішенням суду спростувати її в такий самий спосіб, яким ця неправдива інформація була поширена.

Яценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на МаяміЯценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на МаяміЯценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на МаяміЯценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на МаяміЯценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на МаяміЯценюк подав до суду за статтю про купівлю вілл на Маямі