ua en ru

Центри "Паспортний сервіс" призупинили роботу через слідчі дії СБУ

Центри "Паспортний сервіс" призупинили роботу через слідчі дії СБУ Фото: "Паспортний сервіс" призупинив роботу через СБУ

Оформлення паспортів ДП "Документ" було призупинене через слідчі дії

Державне підприємство "Документ", його центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс", а також центри надання адміністративних послуг при районних державних адміністраціях призупинили роботу через слідчі дії Служби безпеки України. Про це заявив прес-секретар ДП "Документ" Володимир Поліщук, передає "112 Україна".

Так, Поліщук повідомив, що в минулий четвер, 6 квітня, після обіду оформлення паспортів ДП "Документ" було призупинене через слідчі дії СБУ.

Повідомляється, що в п'ятницю, 7 квітня, роботу частково вдалося відновити, але невдовзі через слідчі дії вона знову була припинена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне підприємство "Документ" ("Паспортний сервіс"), яке займається оформленням закордонних паспортів і рядом інших послуг, призупинило оформлення і видачу закордонних паспортів та ID-карт .

"З технічних причин у всіх центрах "Паспортний сервіс" оформлення і видача закордонних паспортів та ID-карток не здійснюється", - йдеться в повідомленні на сайті.

Зазначено, що закордонні паспорти та ID-картки можна оформити в територіальних підрозділах ДМС України.