ua en ru

Центробанк РФ дозволив ЧБРР і банку "Морський" продовжити роботу в Криму без ліцензії

Центральний банк Російської Федерації дозволив публічного акціонерного товариства (ПАТ) "Чорноморський банк розвитку та реконструкції" (ЧБРР) і банку "Морський" продовжити роботу в Криму без ліцензії.

Центральний банк Російської Федерації дозволив публічному акціонерному товариству (ПАТ) "Чорноморський банк розвитку та реконструкції" (ЧБРР) і банку "Морський" продовжити роботу в Криму без ліцензії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центробанку РФ.

"Публічне акціонерне товариство "Чорноморський банк розвитку та реконструкції" (ПАТ "ЧБРР", Крим, Сімферополь) та Публічне акціонерне товариство Банк "Морський" (Севастополь) має право продовжити до 1 січня 2015 року здійснення банківської діяльності на території Криму та (або) Севастополя без отримання ліцензії на здійснення банківських операцій, виданої Центральним банком Російської Федерації (Банком Росії)", - йдеться в повідомленні.

Раніше Національний банк України постановою від 6 травня 2014 р. відкликав ліцензії на здійснення банківської діяльності у ПАТ "ЧБРР" та ПАТ банк "Морський".