ua en ru

"Центренерго" приховує дані про ціну вугілля з окупованого Донбасу

"Центренерго" приховує дані про ціну вугілля з окупованого Донбасу Фото: "Центренерго" перестала публікувати дані про ціну вугілля з Донбасу

"Центренерго" не опублікувало щоквартальні зведені дані про правочини

ПАТ "Центрэнерго" приховує дані про ціну вугілля з окупованого Донбасу і Росії, передають "Наші Гроші", посилаючись на відсутність інформації про постачальників вугілля в "Віснику державних закупівель".

Повідомляється, що дані про постачальників та ціну не публікуються вже 5 місяців, хоча на підставі закону про особливості закупівель у окремих сферах господарської діяльності "Центренерго" має публікувати зведені дані про своїх працях раз на квартал з оприлюдненням даних про постачальника, обсяг та ціну партії вугілля.


"Державна компанія виконувала цю вимогу до початку 2016 року, подаючи у "Вісник держзакупівель" свої квартальні звіти через два тижні після завершення звітного періоду. Проте вже в квітні опублікування припинилося. Тому зараз невідомо з ким і за якою ціною "Центренерго" укладало цього року контракти на постачання вугілля", - пише видання.

Нагадаємо, ФДМ планує приватизацію "Центренерго" не раніше 2017.