ua en ru

У центрі Рівного сталася бійка із застосуванням холодної зброї, є загиблий та поранені

У центрі Рівного сталася бійка із застосуванням холодної зброї, є загиблий та поранені Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом порушено кримінальну справу

У центрі Рівного вчора, 5 серпня 2017 року, сталася бійка із застосуванням холодної зброї, внаслідок сутички загинула одна особа, ще двоє поранені. Про це з посиланням на місцеву поліцію повідомляє ZIK.

"Учора, п’ятого серпня, на вулиці Небесної Сотні у Рівному між двома компаніями виник конфлікт, унаслідок якого один чоловік загинув, двоє опинилися на лікарняних ліжках. Нападника та жінку, яка поранила товариша нападника, затримали", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, троє чоловіків та жінка відпочивали поблизу річки Устя. Під час розпивання алкоголю до них підійшов 47-річний житель селища Квасилів Рівненського району й між ними виникла словесна перепалка, після якої чоловік залишив компанію, але згодом повернувся з товаришем. Між ними зав'язалася бійка, у ході якої 47-річний зловмисник наніс кілька ударів ножем двом чоловікам.

"25-річна подруга потерпілих, яка була свідком кривавого конфлікту, підняла ніж, який викинув нападник, та тричі вдарила ним 32-річного товариша зловмисника. Один з чоловіків - 30-річний рівнянин - помер у кареті швидкої медичної допомоги, двох інших доставили у реанімаційне відділення Рівненської міської лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, правоохоронці затримали зловмисника на залізничному вокзалі, наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство передбачених частиною 1 статті 115 та частиною 2 статті 15 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Крім того, вирішується питання і повідомлення про підозру 25-річній рівнянці за вчинення тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області військовий БТР зіштовхнувся з мікроавтобусом, є постраждалі.