ua en ru

У центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протесту

У центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протесту Фото: поліція Одеса

Їх кілька разів зупиняли з підозрою, що вони перевозять зброю

У центрі Одеси військові перекрили дорогу від Сабанського провулка до провулку Нахімова. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "048".

Згідно з повідомленням, військові, які заявили, що є учасниками АТО, їхали з Ужгорода в Біляївці через Одесу. По дорозі їх кілька разів зупиняли за підозрою в перевезенні зброї.

"На Маразліївській співробітниками поліції затриманий автобус з полтавськими номерами, в якому знаходяться іногородні у військовій формі...А зараз надійшла інформація про замінування автобуса...Військові кажуть, що це порушення їхніх прав, і в знак протесту перекрили вулицю", - йдеться в повідомленні.

У центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протестуУ центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протестуУ центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протестуУ центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протестуУ центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протестуУ центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протестуУ центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протестуУ центрі Одеси військові перекрили дорогу на знак протесту

Фото: військові перекрили дорогу в центрі Одеси

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 вересня в Одесі під будівлею консульства Російської Федерації (РФ) представники "Правого сектора" намагалися заблокувати прохід для голосування громадян Росії на виборах до Держдуми РФ, внаслідок чого виникли сутички.