ua en ru

У центрі Києва зловмисники напали на чоловіка та відібрали у нього сумку з 2,4 млн гривень

У центрі Києва зловмисники напали на чоловіка та відібрали у нього сумку з 2,4 млн гривень Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисники здійснили напад на чоловіка біля банківської установи

У центрі Києва зловмисники напали на чоловіка та відібрали у нього сумку з 2,4 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні "Еспресо".

"У Подільському районі нападники у медичних масках відібрали у чоловіка сумку з 2,4 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники здійснили напад на чоловіка біля банківської установи, де двоє невідомих бризнули чоловікові в обличчя сльозоточивим газом та забрали сумку з 2,4 млн гривень. Після чого зловмисники втекли на автомобілі Infiniti.

Наразі у Києві введено план "Перехоплення" для розшуку та затримання нападників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Києва затримала серійного грабіжника банків, який пограбував більше 30 фінустанов.

"Цей злочинець приходив і з погрозами застосування зброї змушував касирів віддавати йому готівкові кошти. Останній випадок був у лютому 2017 року в Голосіївському районі. З його слів, він здійснив понад 30 злочинів і не тільки в Києві", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.