ua en ru

У центрі Києва завтра буде обмежено рух через проводи паралімпійців у Ріо

У центрі Києва завтра буде обмежено рух через проводи паралімпійців у Ріо Фото: українські паралімпійці

Під час заходу будуть закриті всі виходи з підземного переходу на Майдані Незалежності

У центрі Києва буде обмежено рух завтра, 27 серпня, у зв'язку з церемонією проводів збірної України на Паралімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, будуть перекриті: перехрестя вул. Михайлівській та вул. Костьольної до Майдану Незалежності з 16:00 до 23:00, вул. Архітектора Городецького (від вул. Заньковецької до Хрещатика), вул. Хрещатик (від вул. Трьохсвятительській до Прорізної), вулиці Костьольна і Михайлівська.


Крім того, буде обмежено рух автотранспорту на вул. Хрещатик з 1:00 до 23:00 27 серпня для установки сцени і спеціальних конструкцій для проведення заходу.

"Також обмежать рух автотранспорту на Майдані Незалежності, а саме: двох перших смуг на вул. Хрещатик від будинку Профспілок до Головпоштамту до 1:00 27 серпня 2016 року з метою облаштування місць для людей з інвалідністю та встановлення сценічних конструкцій для проведення заходу", - йдеться в повідомленні.

Під час заходу будуть закриті всі виходи з підземного переходу на Майдані Незалежності. Також буде обмежено паркування транспортних засобів у місцях проведення заходу з 19:00 26 серпня до 22:00 27 серпня 2016 року.

Нагадаємо, урочисті заходи на Майдані Незалежності триватимуть з 19:00 до 22:00, а урочистий марш національної паралімпійської збірної України по маршруту від перехрестя вул. Михайлівської та вул. Костьольної до Майдану Незалежності – з 19:30 до 19:35.

Нагадаємо, після відсторонення Росії від Паралімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро Україна отримала додаткові ліцензії.