ua en ru

У центрі Києва стався вибух в автомобілі, є постраждалий

У центрі Києва стався вибух в автомобілі, є постраждалий Фото: поліція (avakov.com)

Вибухом автомобіля пошкодило припарковані поряд машини і фасади будівель

У Києві у Шевченківському районі стався вибух в автомобілі, в результаті інциденту постраждав чоловік. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

"В результаті вибуху в автомобілі у Шевченківському районі травмований чоловік Зараз на місці працюють правоохоронці. Встановлюються обставини події", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, о 10:36 в чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про вибух на перехресті вулиць Тургенівська-Полтавська. Вибух прогримів в позашляховику: пошкоджена передня частина транспортного засобу.

Тільки що на перехресті вулиць Полтавської та Тургенівській стався вибух в автомобілі #Toyota, р. н. #CH1115AM. Інформац...

Опубліковано Київ Оперативний 23 червня 2017 р.

Так, за викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. В результаті вибуху постраждав чоловік, 1970 року народження, лікарі надають йому медичну допомогу. Також пошкоджені припарковані поруч автомобілі і фасади будівель.

Повідомляється, що інформація про події внесена до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Шевченківському районі Києва в ніч на 21 червня 2017 року стався вибух на проспекті Перемоги, 33.