ua en ru

В центрі Києва невідомі вкрали у чоловіка сумку з 1,5 млн гривень

В центрі Києва невідомі вкрали у чоловіка сумку з 1,5 млн гривень Фото: поліція

Подія сталася ввечері на вулиці Максима Берлінського

Поліція Шевченківського району м. Києва вживає заходів щодо розшуку трьох невстановлених осіб, які під загрозою використання зброї заволоділи півтора мільйонами гривень директора одного з товариств. За даним фактом вже розпочато кримінальне провадження, йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції у м. Києві.

Як повідомляється, подія сталася ввечері на вулиці Максима Берлінського, де троє невідомих у масках заблокували на своїй автівці іномарку місцевого жителя та, погрожуючи пістолетами, забрали із салону його машини сумку з грошима.


"На місце події прибула слідчо-оперативна група управління поліції у повному складі. Під час бесіди з правоохоронцями 37-річний потерпілий розповів, що невідомі унесли із собою майже півтора мільйони гривень, які він із своїм товаришем відвозив у банківську установу", - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомий кинув на територію Шевченківського районного управління Головного управління Національної поліції України Києві вибуховий предмет.