ua en ru

У центрі Києва евакуйовані 400 осіб після серії повідомлень про "замінування", - поліція

У центрі Києва евакуйовані 400 осіб після серії повідомлень про "замінування", - поліція Фото: поліція (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

У поліцію надійшло три повідомлення про закладення вибухівки

У центрі Києва було евакуйовано близько 400 осіб після серії повідомлень про "замінування". Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва.

"З коротким інтервалом в чергові частини територіальних управлінь поліції надійшло три повідомлення про закладення вибухівки. Невідомий чоловік зателефонував і сказав про замінування станції метро "Палац спорту", всієї Святошинсько-Броварської лінії та наметового містечка на площі Майдан Незалежності", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, евакуйовано близько 400 осіб. На місці події працювали поліція, експерти-вибухотехніки і кінологи.

Зазначається, що повідомлення зареєстровані, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліція розшукує заявника.

Так, поліція перевіряла станції метро "Палац спорту" і "Хрещатик", а інші станції були перевірені силами працівників метрополітену на місцях.

У центрі Києва евакуйовані 400 осіб після серії повідомлень про "замінування", - поліціяУ центрі Києва евакуйовані 400 осіб після серії повідомлень про "замінування", - поліціяУ центрі Києва евакуйовані 400 осіб після серії повідомлень про "замінування", - поліція

Фото: евакуйовані 400 осіб після повідомлень про "замінування" (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві станцію метро "Хрещатик" відкрили для пасажирів після перевірки повідомлення про замінування.