ua en ru

В центрі Києва в День гідності і свободи встановлять пункти пропуску

В центрі Києва в День гідності і свободи встановлять пункти пропуску Фото: Олександр Терещук

Це робиться з метою забезпечення безпеки

У центрі Києва в суботу, 21 листопада, в День гідності і свободи встановлять пропускні пункти для перевірки документів та огляду особистих речей. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник ГУ НП України в місті Києві Олександр Терещук.

"Шановні кияни та гості міста, просимо вас з розумінням поставитися до певних обмежень, які будуть здійснюватися в центральній частині міста. Це буде встановлення пропускних пунктів, огляду особистих речей, перевірки документів. Сьогодні ситуація вимагає від нас таких дій", - написав Терещук.

За словами Терещука, в Київ для участі в заходах, присвячених Дню гідності і свободи, прибудуть українці і різних регіонів країни, а також іноземці.

"А тому ми, правоохоронці, повинні зробити все, щоб на належному рівні забезпечити порядок і безпеку громадян", - зазначив глава поліції Києва.

Шановні кияни та гості міста!Завтра у всіх регіонах держави відзначатимуть другу річницю Дня Гідності та Свободи. Це т...

Posted by Олександр Терещук on 20 ноября 2015 г.

Нагадаємо, СБУ заявила про запобігання теракту в Харкові, який диверсант з ЛНР планував здійснити на День революції і гідності.