ua en ru

У центрі Києва частково обмежено рух транспорту

У центрі Києва частково обмежено рух транспорту Фото: Хрещатик

У Києві з 27 по 28 червня буде частково обмежено рух автотранспорту

У центрі Києві з 27 по 28 червня буде частково обмежено рух автотранспорту у зв'язку з проведенням масових заходів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Так, 26-28 червня буде обмежено рух автотранспорту на Хрещатику, де 27 червня буде проводитися акція "Молодь України за здоровий спосіб життя". Заборона руху діятиме з 22 години 26 червня до 12 годин 28 червня, на ділянці від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної.

Крім того, в Киеве27-28 червня пройдуть міжнародні змагання з тріатлону. Так, 27 червня буде проведено Кубок Європи European Triathlon Union і Кубок Києва, а 28 червня - Чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції Ocean Lava Ukraine.

Руху всіх видів транспорту буде зупинено:

- під час монтажу/демонтажу сцени та спортивних конструкцій на Контрактовій площі з 05:00 26 червня до 08:00 27 червня; з 20:00 27 червня до 06:00 28 червня;

- під час встановлення сцени і спортивних конструкцій на Майдані Незалежності з 18:00 27 червня до 08:00 28 червня; під час демонтажу з 19:00 28 червня ода до 06:00 29 червня.

27 червня в Києві з 9:00 до 20:00 відбудуться:

- змагання з плавання (причал №8 Київського річкового вокзалу);

- перегони на велосипедах (Поштова площа (старт) - вулиця Набережно-Хрещатицька - заїзд на Гаванський міст - Набережно-Рибальська дорога (розворот на перехресті вулиці Електриків та Набережно-Рибальської дороги) - Набережно-Рибальська дорога - заїзд на Гаванський міст - вулиця Набережно-Хрещатицька (забіг на естакаду) - Поштова площа (фініш);

- забіг (Поштова площа (старт від естакади) - перехрестя вулиці Набережно-Хрещатицькій та Боричевого узвозу - 800 метрів Володимирським спуском (розворот) - вулиця Петра Сагайдачного - Контрактова площа (фініш).
28 червня з 9:00 до 20:00 відбудуться:

- змагання з плавання (Оболонська набережна (старт, фініш від Оболонській набережній, 39 до проспекту Героїв Сталінграда, 10-Д);

- перегони на велосипедах (Оболонська набережна (старт) - проспект Героїв Сталінграду - Набережно-Рибальська дорога - заїзд на Гаванський міст - вулиця Набережно-Хрещатицька (розворот перед естакадою в зворотному напрямку) - вулиця Набережно-Хрещатицька - заїзд на Гаванський міст - Набережно-Рибальська дорога - (розворот перед Московським мостом) - Набережно-Рибальська дорога - заїзд на Гаванський міст - вулиця Набережно-Хрещатицька (заїзд на естакаду) - Поштова площа - Володимирський узвіз - Європейська площа - вулиця Хрещатик - Майдан Незалежності (фініш);

- забіг на дистанцію 21 км за маршрутом: Майдан Незалежності (старт) - вулиця Хрещатик - вулиця Велика Васильківська - (розворот перед клумбою на перехресті вулиці Великій Васильківській і площі Льва Толстого) - вулиця Велика Васильківська - вулиця Хрещатик - Європейська площа (розворот) - вулиця Хрещатик - Майдан Незалежності (фініш).

Нагадаємо, сьогодні напередодні Дня Молоді у Києві пройде фестиваль здорового способу життя МолодьFest-2015.