ua en ru

У центрі Києва обмежать рух 14 вересня

У центрі Києва обмежать рух 14 вересня Фото: обмеження руху (колаж РБК-Україна)

Від Володимирської до Великої Васильківської буде закрито рух транспорту

У центрі Києва у зв'язку з проведенням капітального ремонту буде обмежено рух 14 вересня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Комунальної корпорації "Київавтодор" в Facebook.

"З 6:00 до 20:00 14 вересня 2017 року в зв'язку з виконанням робіт по капітальному ремонту асфальтобетонного покриття на вулиці Льва Толстого на ділянці від вулиці Володимирської до вулиці Великій Васильківській у напрямку руху до вулиці Льва Толстого буде закрито рух транспорту", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і по можливості обирати інші маршрути руху.

До уваги учасників дорожнього руху! З 06.00 рік. до 20.00 рік. 14.09.2017 у зв'язку з виконанням робіт з капітального р...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, що в 2018 році загальний обсяг коштів на проведення дорожніх робіт буде збільшено до 40 млрд гривень.

Глава уряду пояснив, що джерелами фінансування стануть ресурси Дорожнього фонду, ресурси від децентралізації та кошти від перевиконання плану з митних надходжень.