ua en ru

У центрі Дніпра перекинулася маршрутка з пасажирами, є постраждалі

У центрі Дніпра перекинулася маршрутка з пасажирами, є постраждалі Фото: місце ДТП (dp.informator.ua)

В ДТП у Дніпрі постраждали 13 людей

У Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького при зіткненні з автомобілем маршрутка перекинулася на бік, в результаті чого постраждали 13 людей. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу поліції Дніпра.

Водія авто, який, за попередньою інформацією, був п'яний, доставили в лікарню з численними переломами.

На перекрестке Яворницкого и Вернадского перевернулась маршрутка: есть пострадавшие

Опубліковано Информатор Середа, 31 липня 2019 р.

Як було встановлено, патрульні поліцейські переслідували автомобіль Hyundai Getz, який був в орієнтуванні за скоєння правопорушення.

"На неодноразові вимоги патрульних зупинитися, водій не реагував. Порушивши правила дорожнього руху, він здійснив зіткнення з маршрутним таксі Mercedes Sprinter. Від удару автобус з пасажирами перекинувся на бік", - йдеться у повідомленні.

Фото: місце ДТП (dp.npu.gov.ua)

В результаті ДТП постраждали 11 пасажирів мікроавтобусу, а також водій та пасажир автомобіля Hyundai Getz.

"На момент аварії в салоні мікроавтобусу перебувало 15 осіб", - йдеться у повідомленні.

У поліції повідомляють, що відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, 29 липня в Одеській області зіткнулись два автомобіля, в результаті чого постраждали четверо осіб, серед яких одна дитина.

Того ж дня у Львівській області на автодорозі "Київ-Чоп" зіткнулись два автомобіля, в результаті чого постраждали п'ятеро людей.