ua en ru

Трудовий колектив "7 кілометра": Віктор Добрянський захоплює ринок

Віктор Добрянський захоплює ринок. Про це сказано у заяві профспілкового комітету ТОВ "Промтоварний ринок" (компанія, що управляє ринком "7 кілометр").

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що новим директором ринку нібито призначений Віктор Добрянський, а також відбулися зміни у складі засновників компанії.

"Про плани Віктора Добрянського по захопленню ринку відомо давно. Як і про те, що він діє разом зі своїм спільником, Денисом Волошиним. Судячи з усього, сьогодні їхні плани були приведені в дію і використовуючи покровителів у владі, вони вирішили здійснити рейдерську атаку на ринок," - повідомляється в заяві.

Нагадаємо, раніше керівництво підприємства вже заявляло про підготовку під керівництвом Віктора Добрянського захопленні ринку.

"Особливо неприємно в цій ситуації, що захоплення ринку здійснюється онуком його засновника, Віктора Добрянського-старшого, людини, яка створила ринок і користувалась безмірною повагою всіх співробітників. А його онук зараз, по суті, знищує справу свого діда", - зазначили у колективі.

Трудовий колектив також заявляє про готовність відстоювати свої права і не допустити захоплення ринку. "Ми попереджали загарбників про те, що протистояти їм буде весь 60-тисячний колектив ринку. Тепер ми доведемо, що це були не порожні слова, захищаючи своє право на роботу в спокійних умовах".