ua en ru

Потрійне вбивство у Харкові: підозрюваний покінчив з собою

Потрійне вбивство у Харкові: підозрюваний покінчив з собою Фото: поліція

Скоївши вбивство, підозрюваний прийняв велику дозу ліків і викликав лікарів і правоохоронців

Потрійне вбивство сталося сьогодні, 7 червня 2016 року, у Харкові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"7 червня в 6-20 в Червонозаводське відділення поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир виявлено тіла трьох жінок. Для перевірки на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В будинку перебував 53-річний чоловік, який пояснив, що у нього виникла сварка з 46-річною співмешканкою. Під час конфлікту він наніс їй тілесні ушкодження молотком. Також він убив її родичів - 76-річну матір та 47-річну сестру", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, після скоєного потрійного вбивства в Харкові підозрюваний прийняв велику дозу лікарських препаратів і викликав лікарів та правоохоронців, яким встиг розповісти про подію. Через деякий час в кареті швидкої допомоги чоловік помер.

"Слідчими відкрито кримінальне провадження за 2 ч. п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - повідомляють в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові сталася пожежа в колекторі тепломереж, загинули 3 людини.