ua en ru

Третьяков: я не розумію, чому в Кабміні затягують з визначенням кандидатури міністра у справах ветеранів

Третьяков: я не розумію, чому в Кабміні затягують з визначенням кандидатури міністра у справах ветеранів Фото: Олександр Третьяков (прес-служба)

Третьяков звернув увагу на затягування процесу призначення міністра у справах ветеранів

Народний депутат, голова комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО і людей з інвалідністю Олександр Третьяков в черговий раз звернув увагу на затягування Кабінетом міністрів процесу призначення міністра у справах ветеранів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

З часу прийняття Верховної Радою Постанови про звернення до Кабінету Міністрів щодо створення Міністерства у справах ветеранів минуло більше, ніж півроку. Проектним офісом на базі Комітету, який я очолюю, був проведений аналіз системи державної підтримки ветеранів і їхніх сімей з рекомендаціями https://www.dropbox.com/s/n1ezaufghghf0vo/Bila_Knyga_All.pdf?dl=0 та презентована модель роботи Міністерства у справах ветеранів https://www.slideshare.net/OleksandrTretiakov/ss-115362200. Всі напрацювання Проектного офісу були передані Кабінету міністрів. Ініціативу публічно підтримали спікер Парламенту Андрій Парубій, Президент України Петро Порошенко, наші міжнародні партнери, зокрема, посол США в Україні Марі Йованович. І я щиро не розумію, чому у Кабміні вже декілька місяців затягують процес визначення кандидатури нового міністра. Всі розуміють, що зараз слово за прем'єр-міністром. Сотні тисяч ветеранів, які захищали країну на Сході, хочуть нарешті почути це слово.

Опубліковано Oleksandr Tretiakov Середа, 19 вересня 2018 р.

"Я щиро не розумію, чому в Кабміні вже кілька місяців затягують з визначенням кандидатури нового міністра", - зазначив він.

Третьяков відзначив, що з часу прийняття Верховною радою постанови про звернення до Кабінету міністрів про створення Міністерства у справах ветеранів пройшло більше півроку.

"Проектним офісом на базі комітету, який я очолюю, був проведений аналіз системи державної підтримки ветеранів та їх сімей з рекомендаціями та презентована модель роботи Міністерства у справах ветеранів. Всі напрацювання Проектного офісу були передані Кабінету міністрів. Ініціативу публічно підтримали спікер парламенту Андрій Парубій, президент України Петро Порошенко, наші міжнародні партнери, зокрема, посол США в Україні Марі Йованович. Всі розуміють, що зараз слово за прем'єр-міністром. Сотні тисяч ветеранів, які захищали країну на Сході, хочуть нарешті почути це слово", - підкреслив він.