ua en ru

Третій круглий стіл національної єдності відбудеться 21 травня в Донецьку, - Тарута

У середу, 21 травня 2014 р., в Донецьку відбудеться третій круглий стіл національної єдності.

У середу, 21 травня 2014 р., в Донецьку відбудеться третій круглий стіл національної єдності. Про це заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, повідомляє прес-служба ДонОДА.

"21 травня в Донецьку відбудеться круглий стіл національної єдності під патронатом екс-Президентів України Леоніда Кравчука і Леоніда Кучми. Національний круглий стіл - це платформа для прямого діалогу уповноважених діячів міжнародної спільноти та української влади всіх рівнів з представниками організацій, залучених в конфлікт. Захід пройде за консультативної підтримки ОБСЄ", - заявив Тарута.

У зв'язку з цим він звернувся до всіх представників громадських і політичних організацій Сходу України, до представників влади, а також до учасників Женевського процесу з проханням взяти участь у круглому столі.

"Ваша участь стане важливим сигналом підтримки українського народу, що прагне до якнайшвидшого вирішення кризи і досягнення миру", - заявив Тарута.

Зазначимо, раніше екс-Президент України Леонід Кравчук заявив, що третій круглий стіл може відбутися 21 травня в Черкасах.

Нагадаємо, перший раунд круглого столу національної єдності відбувся 14 травня у Верховній Раді. 17 травня у Харкові пройшов другий раунд.