ua en ru

Тренер "Динамо" Блохін вважає, що матч з "Металістом" вийшов цікавим для глядачів

Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олег Блохін після гри з "Металістом" поділився своїми враженнями від матчу. Про це пише прес-служба киян.

Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олег Блохін після гри з "Металістом" поділився своїми враженнями від матчу. Про це пише прес-служба киян.

"Думаю, сьогодні був футбол для глядачів - цікавий і дуже забавний з великою кількістю моментів і голів. Сьогодні хлопці грали, боролися і перемогли. Думаю, ми володіли великою перевагою, але в другому таймі сіли занадто глибоко в оборону, коли "Металіст" зрівняв рахунок. Цей м'яч вплинув на команду, яка вийшла і створила ті моменти, які ви бачили. Вважаю, суддя повинен був призначити два пенальті, а ще, на мою думку, він скасував чистий гол. Тобто, гра могла скластися зовсім по-іншому", - сказав Блохін.

Звісно, Блохін не оминув тему великої кількості травмованих гравців.

"Наступним на полі вийду я. Драгович пропустить два тижні. Гусєв не зрозуміло, коли повернеться, у Ідейє - пошкодження, Хачеріді відновлюється, у Вукоєвича - червона картка, він пропустить наступну гру. В обороні треба буде щось думати, але нескінченно так тривати неможливо. Особливо, якщо враховувати, що на нас чекає важкі ігри з "Карпатами" і "Шахтарем". Це, напевно, і згуртувало колектив, хлопці билися за тих, хто не міг грати", - додав тренер киян.

Також, Олег Володимирович пояснив, що подібні поєдинки дуже тиснуть на нерви тренерів.

"Рахунок міг би бути 7:4 або щось на зразок того. Скажу, як після матчу з "Дніпром": рахунок на табло. Для тренера - це важко. Інша справа, що команда грає і створює багато моментів - це вже добре. Завжди отримуєш задоволення, коли твоя команда не тільки виграла, але і показала хороший футбол, тому що не завжди так буває", - заявив Блохін.

Нагадаємо, "Динамо" з рахунком 4:2 обіграло харківський "Металіст" і практично вибило команду Рахаева з чемпіонської гонки.