ua en ru

На трасі Одеса-Київ сталася масштабна ДТП, 2 загиблих

На трасі Одеса-Київ сталася масштабна ДТП, 2 загиблих Фото: ДТП на трасі Одеса-Київ

Автомобіль збив 2 чоловіків, які перебегали дорогу на трасі

В результаті масштабної дорожньо-транспортної пригоди на трасі Одеса-Київ, поблизу районного центру Любашівка, загинули дві людини. Про це повідомляє видання "Репортер".

"На трасі Одеса-Київ, біля Любашівки сталася смертельне ДТП...В результаті події загинули двоє людей. На місці працюють правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє "Преступности.Нет", ДТП сталося на 457-му кілометрі траси Київ-Одеса. Автомобіль марки "Мітсубісі Кольт" рухався зі сторони Києва і збив на смерть двох чоловіків, які перебегали дорогу в недозволеному місці.

"Потім водій автомобіля "Хонда", що рухався в зворотному напрямку, різко загальмував, щоб об'їхати місце події, в слідстві чого в нього ззаду в'їхав мікроавтобус "Фольксваген", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, за слова поліцейських, двоє чоловіків, які перебігали дорогу, померли миттєво і, по всій видимості, були п'яні.

"Чоловіки цілий день пили та періодично вдавалися в бар за випивкою, тому, імовірно, вони були п'яними. При собі у загиблих немає документів, тому ми поки не встановили їх особистості, але на бомжів вони не схожі", - повідомили в поліції.

Крім того, в результаті ДТП на трасі Київ-Одеса постраждав водій "Мітсубісі Кольт" і пасажирка автомобіля "Хонда" - обидва доставлені в лікарню.

ДТП на трасі Київ-Одесааварія на трасі Київ-Одесана трасі Київ-Одеса сталася аваріяна трасі Київ-Одеса сталося ДТПДТП на трасі Одеса-Київаварія на трассеОдесса-Київ

Фото: ДТП на трасі Київ-Одеса

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом двоє дітей потрапили під колеса мікроавтобуса.