ua en ru

На трасі Київ-Харків зіштовхнулися 4 вантажівки

На трасі Київ-Харків зіштовхнулися 4 вантажівки Фото: аварія на трасі Київ-Харків (pl.npu.gov.ua)

Рух транспорту обмежено до однієї смуги

На трасі Київ-Харків сьогодні вранці, 7 березня 2018 року, зіштовхнулися 4 вантажівки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Як зазначається, аварія сталася на ділянці траси у Чутовому (Полтавська область).

"Подія сталася сьогодні, близько 7:20, поблизу автостанції районного центру. На щастя, ніхто з громадян не постраждав. 4 вантажних автомобілі отримали механічні пошкодження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, через аварію рух транспорту дорогою держзначення не припинений, разом з тим, проїзд наразі відбувається однією смугою.

На трасі Київ-Харків зіштовхнулися 4 вантажівкиНа трасі Київ-Харків зіштовхнулися 4 вантажівкиНа трасі Київ-Харків зіштовхнулися 4 вантажівки

Фото: ДТП на трасі Київ-Харків (pl.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, сьогодні вночі на автодорозі Полтава-Кременчук-Олександрія сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті якої одна людина загинула, ще шестеро отримали травми. За фактом ДТП відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).