ua en ru

У Трампа повідомили про призначення у перехідній команді

У Трампа повідомили про призначення у перехідній команді Фото: Майк Пенс стане головою перехідної команди Дональда Трампа

Обраний віце-президент Майк Пенс очолить перехідну адміністрацію новообраного президента США

Головою перехідної адміністрації обраного президента США Дональда Трампа став обраний віце-президент США Майк Пенс. Про це повідомили в команді Трампа, передає The New York Times.

На цьому посту Пенс змінив губернатора Нью-Джерсі Кріса Крісті, який протягом кількох місяців був радником Трампа.

Джерело видання повідомило, що обраний президент ухвалив таке рішення, тому що йому потрібно якнайшвидше зібрати свою команду і він сподівається на "досвід і контакти Пенса" у Вашингтоні.

Тепер Крісті разом з колишнім мером Нью-Йорка Руді Джуліані і відставним генерал-лейтенантом Майклом Флінном будуть віце-головами перехідної команди.

До тимчасової адміністрації Трампа також увійдуть голова Національного комітету Республіканської партії Рейнс Прібас, співзасновник PayPal Пітер Тіль і колишній директор передвиборного штабу Стівен Беннон.

Крім того, за інформацією Politico, в перехідну команду увійдуть діти Трампа - Іванка, Ерік і Дональд Трамп-молодший.

Старшим радником буде Келліан Конвей, а прес-секретарем залишиться Хоуп Хікс.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що новообраний президент США Дональд Трамп планує призначити губернатора Нью-Джерсі Кріса Крісті на посаду генерального прокурора.