ua en ru

Трамп запустив програму "Реальні новини" на своєму Facebook

Трамп запустив програму "Реальні новини" на своєму Facebook Фото: Дональд Трамп (bundesregierung.de)

Програму веде невістка Трампа - Лара Трамп

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп запустив програму "Реальні новини" на своїй сторінці в Facebook.

"Фейкові ЗМІ і вороги Трампа хочуть, щоб я перестав використовувати соціальні мережі (110 млн осіб). Це єдиний спосіб дізнатися правду!", - написав Трамп.

Only the Fake News Media and Trump enemies want me to stop using Social Media (110 million people). Only way for me to get the truth out!

Опубліковано Donald J. Trump 1 серпня 2017 р.

Так, ведучою програми стала Лара Трамп - дружина сина Трампа, Еріка. Так, на відео, яке вийшло 30 липня 2017 року, вона розповіла, що буде повідомляти про новини, сприятливих для президента США.

Як зазначає видання BuzzFeed, в Білому домі не відповіли на питання про процес створення відео, і можна вважати Лару Трамп частиною комунікаційної команди президента США.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що американський канал Fox News і Білий дім звинуватили у змові в інтересах Трампа у справі про смерть співробітника Комітету Демократичної партії. Так, американський детектив Рід Уілер, який розслідував вбивство співробітника комітету Демократичної партії США Сету Річа, подав позов проти телеканалу Fox News і Білого дому.