ua en ru

Трамп може звільнити прес-секретаря та інших відповідальних за комунікації співробітників

Трамп може звільнити прес-секретаря та інших відповідальних за комунікації співробітників Фото: Дональд Трамп

Трамп обмірковує можливість перестановок у відділі комунікацій

Президент США Дональд Трамп вважає, що його помічники, які відповідають за зв'язки з громадськістю і пресою, погано справляються зі своєю роботою, і розглядає можливість звільнення деяких з них. Про це повідомляє Wall Street Journal.

Так, Трамп обмірковує можливість перестановок у відділі комунікацій, який, на його думку, не зміг запобігти запеклі дискусії через звільнення Джеймса Комі з посади директора ФБР. Зокрема, Трамп не виключив можливість заміни прес-секретаря Шона Спайсер.

За словами джерел газети в Білому домі, "побоювання президента стосуються не тільки однієї людини, він розглядає можливість реорганізації всього відділу, що відповідає за комунікацію і стратегії в цій сфері".

Трамп неодноразово відкрито заявляв про те, що більшість американських ЗМІ навмисно виступає проти нього, публікуючи недостовірну інформацію. Цієї теми він, зокрема, торкнувся в кінці лютого на прес-конференції в Білому домі, коли вказав, що "рівень безчесності в пресі вийшов з-під контролю".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп звільнив главу Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі.