ua en ru

Трамп розповів про плани роботи на перші 100 днів

Трамп розповів про плани роботи на перші 100 днів Фото: Дональд Трамп презентував план дій на перші 100 днів

Головною метою у своїй роботі протягом наступних 100 днів Трамп назвав створення робочих місць для американських робітників і турботу про їхнє багатство

Новообраний президент США Дональд Трамп розповів про свої плани на перші сто днів перебування в Білому домі у своєму відеозверненні, опублікованому на телеканалі YouTube у вівторок, 22 листопада.

Зокрема, Трамп розповів, що перехідна команда, в яку входять справжні патріоти, дуже ефективно працює над тим, щоб реалізувати головний слоган його передвиборної програми - зробити Америку знову великою.

Головною метою новий президент США назвав створення робочих місць для американських робітників і турботу про їхнє багатство.

Плани Трампа на перші 100 днів у ролі президента США

Крім цього, команда Трампа вже розробила ряд указів, які він має намір затвердити в перший же день свого президентства. По-перше мова йдеться початок процедури виходу з угоди про Транстихоокеанське партнерство (ТТП).

"Я збираюся випустити повідомлення про намір вийти з Транстихоокеанского партнерства - потенційної катастрофи для нашої країни. Замість цього, ми будемо вести переговори про чесних двосторонніх торгових угодах, які повернуть робочі місця і виробництво назад в Америку", - заявив Трамп.

По-друге, він пообіцяв почати розробку плану забезпечення кібербезпеки.

"Я попрошу Пентагон і голови Комітету начальників штабів ЗС США розробити докладний план для захисту життєво важливої інфраструктури США від кібератак і всіх інших видів атак", - сказав він.

По-третє, новообраний президент США також має намір скасувати обмеження на виробництво вуглеводнів, включаючи шельфові родовища.

У сфері боротьби з нелегальною міграцією обраний Трамп буде вимагати розслідування всіх порушень візового режиму з боку мігрантів. Міністерство праці розслідує всі порушення візових програм, які погіршують ситуацію на ринку праці для американських робітників.

Крім цього, Трамп хоче ввести правило, за яким при введенні нової регулюючої норми з боку уряду повинні скасовуватися дві старі. Також для чиновників адміністрації буде введена п'ятирічна заборона на лобізм у США і довічний - на лобізм в інтересах іноземних держав.

За словами Трампа, це всього лише невелика частина тих кроків, які будуть зроблені для "реформи Вашингтона" і відновлення середнього класу країни.

Нагадаємо, більшість українців не очікує змін у стосунках України і США після перемоги Трампа.