ua en ru

Трамп зізнався у використанні лазівок в податковому законодавстві США заради вигоди

Трамп зізнався у використанні лазівок в податковому законодавстві США заради вигоди Фото: Дональд Трамп

Трамп стверджуючи, що це допомогло йому пережити складний період на ринку нерухомості

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що він "блискуче використав" податкове законодавство США в спробах заощадити на виплаті податків, стверджуючи, що це допомогло йому пережити складний період на ринку нерухомості. Про це він заявив, виступаючи на зустрічі зі своїми виборцями в місті Пуебло, штат Колорадо, повідомляє Reuters.

"Я з допомогою законного використання податкового законодавства цієї країни і своєї ділової хватки зміг виплутатися з проблем на ринку нерухомості, в той час як лише деякі інші змогли зробити те, що зробив я", - заявив Трамп.

Це був перший розширений коментар Трампа після виходу статті в The New York Times, в якій говорилось про те, що Трамп зміг легально отримати право значно знизити свої податкові виплати на строк до 18 років, заявивши в свій час про величезний збиток.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти США від республіканської партії Дональд Трамп може подати в суд на газету The New York Times, яка опублікувала податкову декларацію бізнесмена 18-річної давності.