ua en ru

Трамп оцінив втрати свого рейтингу через справу про російське втручання

Трамп оцінив втрати свого рейтингу через справу про російське втручання Фото: Дональд Трамп (Alex Wong/Getty Images)

Трамп вважає, що справою про російське втручання намагаються нашкодити республіканцям перед проміжними виборами

Президент США Дональд Трамп заявив, що розслідування про можливе втручання РФ в американські вибори знизило його рейтинг на 25%. Про це він написав у себе в Twitter.

Трамп заявив, що якби не "міцне російське полювання за відьмами" в той час коли економіка була кращою, то його рейтинг був би на 25 пунктів вище.

Також він додав, що розслідуючий справу про російське втручання спецпрокурор Роберт Мюллер і "17 злісних демократів" намагаються використовувати його справу для того, що б зашкодити республіканців на проміжних виборах.

Згідно з результатами спільного опитування Harris X і The Hill, станом на кінець липня 2018, Трамп мав підтримку від американців у 48%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що майже половина американців готова підтримати імпічмент Трампа. Серед прихильників Демократичної партії за початок процедури усунення Трампа виступають 79% опитаних, серед республіканців - лише 9%, але в той же час 49% респондентів, що не відносяться ні до однієї з партій, що також підтримують ідею імпічменту.