ua en ru

Трамп допускає зберігання зброї в американських школах

Трамп допускає зберігання зброї в американських школах Фото: Дональд Трамп розповів про зберігання вогнепальної зброї вчителями в своїх класах

Вчителі повинні бути в безпеці з урахуванням того, що відбувається в навчальних закладах

Кандидат в президенти США від Республіканської партії мільярдер Дональд Трамп виступив за те, щоб шкільні вчителі мали вогнепальну зброю у своїх класах, повідомляє Time.

"Я не хочу, щоб у класах була зброя, хоча в деяких випадках викладачі повинні мати в класах зброю, чесно кажучи. Тому що те, що відбувається у нас в школах, просто неймовірно", – заявив Трамп.


Минулого тижня Трамп заявив, що в разі його обрання президентом США, він буде захищати конституційне право на носіння зброї. Крім цього він запропонував скасувати заборону на носіння зброї в тих місцях, де це не дозволено.

Мільярдер нагадав випадок зі стріляниною на військовому об'єкті в місті Чаттануга штату Теннесі, передає Reuters. У цьому місті в липні минулого року 24-річний Мухаммед Юзеф Абдулазіз застрелив чотирьох американських морських піхотинців. Трамп зазначив, що стрілянина сталася в зоні, вільної від зброї.

Нагадаємо, Трамп уже витратив на свою президентську кампанію 43 млн доларів.