ua en ru

Трамп не буде публікувати свою податкову декларацію

Трамп не буде публікувати свою податкову декларацію Фото: у Трампа повідомили, що він не збирається публікувати податкову декларацію

WikiLeaks розшукує податкову декларацію Дональда Трампа для опублікування

Президент США Дональд Трамп не має наміру оприлюднювати свою податкову декларацію. Про це заявила радник Трампа Келліан Конвей, передає DW.

Конвей зазначила, що нікому з виборців "вона не цікавила".

"Це не турбувало людей. Вони проголосували за нього. Хотілося б прояснити: більшість американців зараз турбує лише те, як виглядатимуть їхні декларації в період президентства Трампа, а не як виглядає його", - підкреслила вона.

Водночас на сайті Білого дому розміщена петиція із закликом до Трампа негайно оприлюднити відомості про його податкову звітність, і поріг у 100 тис. підписів за місяць, необхідний, щоб Білий дім погодився розглянути звернення, вже перевищено.

У зв'язку з цим, сайт WikiLeaks звернувся з проханням до користувачів інтернету надіслати для публікації матеріали про податкову декларацію президента Дональда Трампа.

"Радник Трампа Келліан Конвей сьогодні сказала, що Трамп не публікуватиме свою податкову декларацію. Надішліть її нам, щоб ми це зробили", - йдеться в повідомленні WikiLeaks у Twitter.

Нагадаємо, кілька американських сенаторів розробили закон, який повинен не дозволити президенту Дональду Трампу скасувати санкції проти Росії.