ua en ru

Урочисті заходи до Дня гідності і свободи у Києві охоронятимуть понад 4 тис. поліцейських

Урочисті заходи до Дня гідності і свободи у Києві охоронятимуть понад 4 тис. поліцейських Фото: Зорян Шкіряк

Посилений режим безпеки уведено у зв'язку з терористичною загрозою

Урочисті заходи до Дня гідності і свободи, 21 листопада 2015 року, у Києві охоронятимуть понад 4 тис. поліцейських. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає прес-служба столичної поліції.

"Всі підрозділи Національної поліції та Національної гвардії несуть службу в посиленому режимі і перебувають в стані підвищеної готовності", - зазначив Шкіряк.

Як зазначається, Шкіряк повідомив, що у зв'язку з підвищеною терористичною загрозою МВС та СБУ максимально посилюють заходи безпеки. Правоохоронці посилюють патрулювання вулиць, охорону об'єктів державного значення, стратегічних об'єктів та місць масового скупчення людей.

"Для охорони громадського порядку залучено додаткові сили правоохоронців, загони Нацгвардії, підрозділи спецпризначення та швидкого реагування Національної поліції. Крім того, виділено значну кількість співробітників оперативних служб кримінальної поліції для роботи по виявленню можливих злочинців та провокаторів у натовпі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, Шкіряк закликав громадян з розумінням поставитися до дій правоохоронців, адже ці заходи спрямовані на забезпечення безпеки людей та покликані не допустити провокацій, зокрема у День гідності та свободи.

"Всього задля забезпечення громадського порядку в ці дні у столиці постійно буде задіяно понад 4 тисячі представників правоохоронних структур", - зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко розпорядився організувати відзначення Дня гідності та свободи 21 листопада.