ua en ru

Тимошенко закликала політиків стати єдиною національною командою

Тимошенко закликала політиків стати єдиною національною командою Фото: Юлія Тимошенко (ba.org.ua)

Тимошенко знову закликала підписати меморандум щодо незмінності європейського та євроатлантичного вибору

Лідер "Батьківщини", народний депутат Юлія Тимошенко закликала всіх кандидатів у президенти та голів фракцій парламенту підписати напередодні виборів меморандум щодо незмінності європейського та євроатлантичного вибору, протидії російській агресії та відновлення територіальної цілісності України, та стати всім разом єдиною національною командою. Про це вона заявила сьогодні, 4 вересня, з трибуни Верховної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"2019 рік – це рік парламентських і президентських виборів. Ми пам’ятаємо 2010 рік, коли через фальсифікації та обман до влади прорвалися антиукраїнські сили і змінили курс країни. Це завершилося війною, втратою території, Революцією гідності і загибеллю людей", – наголосила лідер "Батьківщини".

Як відомо, у меморандумі Тимошенко визначено незмінність курсу на європейську інтеграцію, інтеграцію в НАТО, визначено, що Крим і Донбас – це українські території, які мають бути повернуто, що війна – це війна, а не АТО.

Нагадаємо, вчора Тимошенко повідомила, що фракція "Батьківщина" вимагатиме відставки Кабінету міністрів у разі, якщо буде ухвалено рішення про підвищення ціни на газ для населення. За словами Тимошенко, у такому випадку "Батьківщина" плануватиме внесення проекту постанови про відставку уряду до сесійної зали парламенту.