ua en ru

Тимошенко взяла участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНП

Тимошенко взяла участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНП Фото: зустріч лідерів партій-членів Європейської народної партії (ba.org.ua)

Зустріч проходить в рамках підготовки до саміту "Східного Партнерства" Європейського Союзу

Голова партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко взяла участь у зустрічі лідерів партій-членів Європейської народної партії, яка проходить в рамках підготовки до саміту "Східного Партнерства" Європейського Союзу. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини" на офіційному сайті.

У зустрічі також брав участь заступник голови партії "Батьківщина", голова парламентського комітету з прав людини Григорій Немиря.

Тимошенко взяла участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНПТимошенко взяла участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНПТимошенко взяла участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНПТимошенко взяла участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНП

Як відомо, 22-23 листопада Тимошенко та Немиря перебувають з робочим візитом у Брюсселі. У рамках візиту відбулася низка зустрічей Юлії Тимошенко з лідерами ЄС, європейськими політиками та високопосадовцями ЄНП.

У "Батьківщині" зазначають, що ЄНП вже давно відіграє активну роль у процесі Східного Партнерства.

ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 77 партій та партнерів з 41 країни, президент Європейського Парламенту, президент Європейської Комісії та президент Європейської Ради, 8 голів країн-членів ЄС та 5 голів країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської Комісії.