ua en ru

Тимошенко оприлюднила текст Нового економічного курсу України

Тимошенко оприлюднила текст Нового економічного курсу України Фото: Юлія Тимошенко (facebook.com/YuliaTymoshenko)

Тимошенко зазначила, що остаточну редакцію плану реформ суспільство має отримати до президентських виборів

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко виклала повний тест презентованої напередодні програми Нового економічного курсу і запросила до змістовної дискусії усіх, кому небайдуже майбутнє України. Про це вона написала у Facebook.

"Багато людей питають, де можна ознайомитися з нашим Новим економічним курсом. Відсьогодні 400-сторінкова праця доступна на сайті Нового курсу України в розділі "Матеріали", - написала вона.

Як зазначила Тимошенко, Новий економічний курс є "фундаментальним аналізом того, що відбувається в Україні". Вона також закликала інтелектуалів - науковців, громадських активістів, підприємців - разом із нею подумати як проект можна вдосконалити, і як прискорити процес побудови сильної, економічно незалежної держави.

"Для мене дуже класно бачити, що є в країні ціле покоління нових людей, яких можна визначити найголовнішим сьогодні для країни словом - небайдужі! Саме таких людей не вистачає країнам у скрутні часи! Це і є та нова сила, на яку чекають ось уже чи не тридцять років, як на манну небесну. Коли є критична маса людей, готових взятися і самим собі будувати країну - значить, з цією країною, дякувати Богові, все буде добре!", - вважає Тимошенко.

Тимошенко презентувала, розроблену під її егідою, командою фахівців програму економічних перетворень 21 вересня в Києві. Новий економічний курс передбачає перехід від олігархічного сировинного устрою до соціальної ринкової економіки інноваційного типу, знищення монополій, оптимізацію податкового законодавства, зміцнення гривні та приборкання інфляції, запровадження дешевих довгострокових кредитів, розвиток малого та середнього бізнесу, прискорення темпів економічного росту до 7% тощо.

Тимошенко наголосила, що остаточну редакцію зрозумілого людям плану реформ суспільство має отримати до президентських виборів. І для майбутнього глави держави, на думку Тимошенко, Новий економічний курс мусить стати директивою як піднімати країну.

Тимошенко оприлюднила текст Нового економічного курсу України
Тимошенко оприлюднила текст Нового економічного курсу України

Фото: (facebook.com/YuliaTymoshenko)