ua en ru

Тимошенко наполягає на відродженні оборонної промисловості України

Для посилення обороноздатності країни Україна мусить відродити свою оборонну промисловість. Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко після відвідування ВАТ "Авто КрАЗ" у Кременчуці (Полтавськая обл.).

"Наша фракція буде виходити негайно з ініціативою до Міністерства оборони, щоб було сформоване державне замовлення, як мінімум, на рік. Для того, щоб перемагати, нам треба підняти нашу оборонну промисловість. Я думаю, що зараз прийшов той час, коли наша оборонна промисловість має бути запущена на повну потужність", - підкреслила Тимошенко.

На думку політика, Кременчуцький автомобільний завод завдяки напрацюванням професійного колективу може повністю забезпечити Збройні Сили України.

"Міністерство оборони, безумовно, мусить дати замовлення КрАЗу. Вже декілька місяців Україна воює, але, на жаль, замовлення від Міністерства оборони для КрАЗу немає. Хоча на цьому заводі можуть виготовляти бронетехніку, тягачі, весь необхідний для армії асортимент автомобілів", - зазначила вона.

Тимошенко також наголосила, що її політична сила готова співпрацювати і з урядом, і з Президентом, аби забезпечити вихід України з економічної кризи та посилити обороноздатність країни.

"Я сподіваюся, що після парламентських виборів буде сформовано новий уряд, і новий уряд зробить все для того, щоб оборонна промисловість працювала на повну потужність, включаючи КрАЗ, який все ж таки у нас виробляє продукцію подвійного призначення", - заявила лідер партії.

Тимошенко наполягає на відродженні оборонної промисловості України

Тимошенко наполягає на відродженні оборонної промисловості України