ua en ru

Тимошенко і Наливайченко об'єдналися

Тимошенко і Наливайченко об'єдналися Фото: Юлія Тимошенко та Валентин Наливайченко

Політична партія "Батьківщина" та громадська організація "Антикорупційний рух" об'єдналися для проведення реформ в країні

Політична партія "Батьківщина" Юлії Тимошенко та громадська організація "Антикорупційний рух" Валентина Наливайченка оголосили про об'єднання для проведення реформ в країні, напрацювання нової Конституції, зміни уряду і проведення дострокових парламентських виборів в країні. Про це повідомила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, передає кореспондент РБК-України.

"Це об'єднання наших команд і спільна робота однією командою в політиці, в громадянському суспільстві, у всіх напрямках для того, щоб повернути країну на логічне, гармонійний, ефективний шлях розвитку",- сказала Тимошенко.

У свою чергу лідер "Антикорупційного руху", екс-голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що він буде об'єднувати навколо себе громадські організації, які бажають боротися з корупцією.

"Це об'єднання громадських рухів, боротьба з корупцією... для нашої громадської організації головне - далі об'єднуватися з іншими громадськими структурами, ставати сильнішими і бути справжніми партнерами з конкретною програмою дій",- сказав Наливайченко.

Нагадаємо, раніше лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає відставки Кабінету міністрів і дострокових виборів.