ua en ru

Тимошенко не має відношення до фінансування лобістів США, - Two Paths

Тимошенко не має відношення до фінансування лобістів США, - Two Paths Фото: Юлія Тимошенко (РБК-Україна)

Компанія Two Paths LLC заявляє, що Юлія Тимошенко не має відношення до фінансування послуг лобістів в США

Американська компанія Two Paths LLC заявляє, що Юлія Тимошенко не має відношення до фінансування послуг лобістів в США в її користь. Про це йдеться у відповіді компанії на запит "Обозревателя".

"Two Paths LLC - компанія, зареєстрована в Делавері (США). Вона була створена без вказівок і без відома Юлії Тимошенко і функціонує як американська корпорація без вказівок або впливу з боку Тимошенко", - йдеться в документі.

У компанії пояснили, що ведуть багато напрямків діяльності. Що стосується випадку з Тимошенко, компанія найняла лобістів для допомоги Юлії Тимошенко без її відома за рахунок людей, які занепокоєні справами в Україні.

"Є люди, яких глибоко турбує майбутнє України. Вони присвятили себе просування певних справ і людей, які, на їхню думку, допоможуть вести Україну в правильному напрямку. Саме завдяки їх щедрості Two paths LLC здійснює певну діяльність в Сполучених Штатах, щоб допомогти Тимошенко", - йдеться в листі.

"Ще раз підкреслюємо, Тимошенко не має ніякого відношення до створення, а також не має ніякого зв'язку або впливу на те, як здійснюється фінансування Two Paths LLC від її імені", - додали в компанії

"Діяльність компанії як корпорації не обмежується зусиллями від імені Тимошенко, оскільки у компанії є і інша бізнес-діяльність, у тому числі така, що не має ніякого відношення ні до Тимошенко, ні до України. Однак, необхідно звернути увагу на те, що у випадку Тимошенко є люди, яких глибоко турбує майбутнє України. Вони присвятили себе просуванню певних справ і людей, які, на їхню думку, допоможуть вести Україну в правильному напрямку. Саме завдяки їх щедрості Two Paths LLC здійснює певну діяльність в Сполучених Штатах, щоб допомогти Тимошенко. Ще раз підкреслюємо, Тимошенко не має ніякого відношення до створення, а також не має ніякого зв'язку або впливу на те, як здійснюється фінансування Two Paths LLC від її імені", - пишуть в компанії.

Фото: obozrevatel.com

Тимошенко не має відношення до фінансування лобістів США, - Two Paths

Як відомо, раніше фірма Avenue Strategies, яку очолює Беррі Беннетт, колишній помічник Дональда Трампа, подала в Міністерство юстиції США документи про те, що вартість лобістських послуг для Тимошенко становить 65 000 доларів в місяць. При цьому контракт з фірмою Беннетта підписала фірма Two Paths LLC, що згідно з документами, діє від її імені.

Напередодні народний депутат від "Батьківщини" Сергій Власенко в ефірі одного з телеканалів заявив, що, наскільки йому відомо, "Юлія Тимошенко не підписувала жодного контракту з лобістською компанією і вона не уповноважила нікого такий контракт від її імені підписувати".