ua en ru

Тимошенко: "Батьківщина" прийде на вечірнє засідання о 16:00 у повному складі

Тимошенко: "Батьківщина" прийде на вечірнє засідання о 16:00 у повному складі Фото: Юлія Тимошенко

Вечірнє засідання буде присвячено розгляду законопроектів щодо безвізового режиму

Фракція "Батьківщина" ігнорує засідання Верховної Ради України у зв'язку з вимогою відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та формування технократичного уряду, але на вечірнє засідання о 16:00 годині прийде, щоб проголосувати пакет "безвізових" законопроектів. Про це в кулуарах парламенту повідомила лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наша команда в 16:00 прийде на засідання, яке буде присвячено розгляду законопроектів щодо безвізового режиму. Ми будемо присутні в повному складі",- сказала Тимошенко.

Разом з тим, лідер " Батьківщини" не відповіла на питання кореспондента РБК-Україна, чи буде "Батьківщина" ігнорувати і наступне засідання, що пройде завтра.

У прес-службі фракції повідомили, що о 15:30 сьогодні має відбутися ще одне засідання фракції "Батьківщини". Ймовірно, депутати будуть обговорювати рішення, яке сьогодні має ухвалити за результатами засідання партія " Самопоміч".

Нагадаємо, Верховна Рада України сьогодні, 18 лютого, розгляне пакет "безвізових" законопроектів на вечірньому засіданні з 16:00.