ua en ru

Тимошенко 29 січня починає робочий візит до США

Тимошенко 29 січня починає робочий візит до США Фото: Юлія Тимошенко

Лідер "Батьківщини" перебуватиме у США з 29 січня до 4 лютого

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко з 29 січня до 4 лютого перебуватиме з робочим візитом у США для проведення зустрічей з представниками законодавчої та виконавчої гілок влади США, а також з провідними експертами з питань політики, економіки та безпеки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби політсили.

За даними прес-служби, Тимошенко планує обговорити пріоритетні питання, які стосуються національних інтересів України: шляхів досягнення миру та відновлення територіальної цілісності України, стабілізації політичної та економічної ситуації в Україні, як складової безпекової стратегії європейського континенту та глобального світу.

Окрім того, обговорюватимуться питання щодо заходів реальної боротьби з корупцією для зміцнення демократії в Україні та добробуту громадян.

У політсилі повідомили, що у зустрічах також братимуть участь заступник голови партії "Батьківщина", голова комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря, голова комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко та інші члени команди.