ua en ru

Тимченко звільнив заступника начальника головного управління Держкомзему у Київській обл. Степанюка

Голова Держземагентства України Сергій Тимченко звільнив заступника начальника головного управління Держкомзему у Київській області Віталія Степанюка, а також виніс догану в.о. начальника Держкомзему у Київській області Олександру Горбачову. Про це повідомляє прес-служба Держземагентства України.

"Не зважаючи на запровадження комфортного обслуговування громадян за принципом "єдиного вікна" по всій території України, керівництво головного управління Держкомзему у Київській області продовжувало попередню негативну практику видачі витягів з поземельної книги лише в головному управлінні", - повідомляє Держземагентство.

Зазначається, що Віталій Степанюк підписував відповідне незаконне внутрішнє розпорядження.

Крім того, відомство відзначає, що із завтрашнього дня в Київській області витяги з поземельної книги видаватимуться в районних управліннях Держкомзему, відповідний наказ підписав голова Держземагентства.

"Починаючи з 30 березня жителі Київської області зможуть отримувати витяги з поземельної книги в районних управліннях Держкомзему за місцем проживання", - йдеться в повідомленні.