ua en ru

Терористи не припиняють спроб дестабілізувати ситуацію в Туреччині, - Ердоган

Терористи не припиняють спроб дестабілізувати ситуацію в Туреччині, - Ердоган Фото: Реджеп Тайіп Ердоган прокоментував теракт у Стамбулі

Ердоган заявив, що Туреччина не піде на поводу у терористів

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган засудив теракт у Стамбулі, зазначивши, що терористи не припиняють спроб дестабілізувати ситуацію в Туреччині. Про це повідомляє видання "Анадолу".

"Упевнений, що турецький народ, зберігаючи холоднокровність і згуртованість, не піде на поводу у терористів і порушить їх плани...Ми розуміємо, що напади, що здійснюються в Туреччині різними терористичними організаціями, пов'язані з процесами в регіоні", - заявив він.

При цьому, Ердоган зазначив, що Туреччина сповнена рішучості знищити джерела загроз і запобігти атакам на країну.

"Ми сповнені рішучості знищити джерела загроз і запобігти атакам на нашу країну. Кожне життя, віддане за цю справу, віддається болем у наших серцях, водночас посилюючи наше бажання протидіяти загрозам...Туреччина буде протистояти не тільки збройним атакам терористів і їхніх пособників, але і тиску в економічній, політичній і соціальній сферах", - сказав він, додавши, що теракт у Стамбулі знову продемонстрував, що тероризм не робить ніяких відмінностей між об'єктами нападів.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, коментуючи теракт в Стамбулі, заявив, що метою терористів є єдність Туреччини.