ua en ru

Терористи відтягнули за ніч важку техніку з передовою в бік Луганська, - ОДА

Терористи відтягнули за ніч важку техніку з передовою в бік Луганська, - ОДА

Розвідувально-диверсійні групи бойовиків сьогодні вночі впритул наближалися до позицій українських силовиків на околиці Кримського, між двома сторонами відбувалися вогневі контакти. Про це повідомили у прес-службі Луганської обласної державної адміністрації.

Поранених і загиблих з українського боку немає.

"Серед ночі терористи почали відтягувати бойову техніку (автомобілі й танки) з передової в бік Луганська. Сьогодні вранці близько 9:00 околиці Кримського були обстріляні з автоматичної зброї", - йдеться в повідомленні.

"У Станиці Луганській протягом вчорашнього дня тривали перестрілки з автоматів і великокаліберних кулеметів, - повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - У районі моста через Сіверський Донець і Вільховські дачі іноді вибухали артилерійські снаряди. Вночі бойовики завели важку техніку, включаючи кілька танків, і відвели її у бік Луганська".

Станом на 10:00 у Станиці тихо. Інформації про жертви або поранених серед мирного населення немає.

Терористи знову збільшують вогневу агресію проти контрольованої Україною території Луганської області. За понеділок було зафіксовано 11 обстрілів з мінометів, автоматичних гранатометів, протитанкових керованих ракет, артилерії і стрілецької зброї (для порівняння - в неділю обстрілів було вісім). Міни, гранати та артилерійські снаряди вибухали на території населених пунктів Кримське, Щастя, Чорнухине та Станиця Луганська.

Нагадаємо, в Макіївці в розташуванні військ РФ загинули п'ять осіб і десятки поранені через вибух фугасу.