ua en ru

На території нафтобази під Києвом сталася пожежа

На території нафтобази під Києвом сталася пожежа Фото: пожежа (УНІАН)

Наразі пожежу ліквідовано

На території колишньої нафтобази "БРСМ-Нафта" під Києвом, у Василькові, сьогодні, 19 грудня 2017 року, виникло загоряння, наразі його ліквідовано. Про це йдеться у повідомленні Повітряного командування "Центр" Повітряних сил Збройних сил України у Facebook.

"Загоряння яке сталось сьогодні, 19 грудня, у Василькові на території нафтобази "БРСМ-Нафта" близько 17:00 ліквідоване. Підрозділи військової частини, які межують з даною територією знаходяться на безпечній відстані. Ситуація під контролем командира повітряного командування "Центр" ПС ЗС України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі на місці загоряння працюють представники Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції Василькова.

Загоряння яке сталось сьогодні 19 грудня у Василькові на території нафтобази "БРСМ-Нафта" близько 17:00 ліквідоване. П...

Опубліковано Повітряне командування "Центр"/ Air command "Center" 19 грудня 2017 р.

Зазначимо, інформація про пожежу почала поширюватися в ЗМІ кілька годин тому.

Як повідомили у "БРСМ-Нафта", компанія "не має жодного відношення до колишньої нафтобази, на якій на даний момент спостерігається загоряння резервуарів".

Нагадаємо, 8 червня 2015 року на території "БРСМ-Нафта" сталося загоряння одного з резервуарів з паливом, яке пізніше переросло в масштабну пожежу, в результаті чого загинули 5 осіб.