ua en ru

У Тернополі жінка померла від переохолодження

У Тернополі жінка померла від переохолодження Фото: поліція

Медексперти слідів насильницької смерті на тілі не виявили

У Тернополі сьогодні, 7 лютого 2017 року, жінка померла від загального переохолодження тіла. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

"Померла мешканка обласного центру, 1927 року народження. Її у нічній сорочці близько 7:52 в дворі будинку знайшла місцева жителька. Вона і викликала правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на руці загиблої був прикріплений поліетиленовий пакуночок з грішми, загалом загибла при собі мала 11,6 тис. гривень.

Повідомляється, що діти загиблої розповіли правоохоронцям, що жінка інколи втрачала пам'ять і починала блудити. Крім того, вони допускають, що їх мати - уродженка Черкаської області, неодноразово збиралася відвідати родичів й вона могла, не розуміючи, що робить, вирішити поїхати в інший регіон.

"Судово-медична експертиза встановила, що жінка померла від переохолодження, слідів насильницької смерті на тілі не виявили", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку стрімкого зниження температури в Україні від переохолодження і обморожень загинули 40 осіб.